:)

Klicka HÄR för att komma till min blogg :) Skulle vara shyst att tipsa min blogg till ngn :) Designen som jag har där är bara tillfällig!!


Skapar..

..en ny blogg på nattstad :) Ska bli lite roligt att kunna blogga på andra ''saker'' också. Inte bara på blogg.se. Är inte helt klar med den än så ni får inte veta vad den heter än men snart så :)




orkar inte!!

Hejsan bloggn. Sry för seg update men orkar verkligen inte blogga nu, vi får se imorn om jag är på ''bättre'' blogghumör imorn då. 1 av anledningarna till att jag inte bloggar så mkt är att jag hela tiden tappar läsare. Och det är inte så kul att blogga för typ MINDRE än 100 läsare...

AMANDA

Vad är meningen med livet..?



Elvis vad tycker du??


Foto!!!

Tjaoo, nu blire att gå ut och ta koort med min kamera!! Ska passa på att typ spela lite fotboll med bror min sen åka upp till IP och kolla a-lags match med bästa Hilda ♥ När vi ses nästa gång är det formodlingen massor av bilder i inlägget ;))


Fotograf: Min dator :P Plats: I mitt hem?? Modeller: Amanda (jag) och Moa ♥


-_-

Dagens outfit var INTE som planerat :S




Svarta jeans ist för ljusa. Sen skulle jag ha ''kort'' på mig men det vart långt ;) Vi ses seeeeeeen..


Är man king så är man!

Hellu!! Varit och ridit nu, gick bra idag. Fick bråkig häst men jag tycker jag kunde hålla henne ganska bra endå. Vi red barbacka i skogen och trava och så.. Hon käka lite på dom gröna växterna men shit the same!! Hästar har väl också liv elr??

Imorn är det kompisklubben och tjejgrupp som gäller. Tror jag satsar på typ lite kort?? INTE shorts för jag höll på att dö idag när jag hade jeans :S Kanske blir tighta ljusa jeans och pippitröja?? Vet inte, det får vi se imorn. Ska ställa klockan på 06:30 så har jag lite tid att tänka igenom vad jag ska ha på mig :))


Fotograf: Amanda (jag) Plats: Gästrikland Modell: The sky


Dagens <3





Där uppe har ni dagens outfit :) Till det ska jag ha ett par svarta solglasögon till och jag slänger ner ett par shorts i väskan åå. Även fast det inte ska bli lika varmt som igår men det kan ju vara varmt endå för igår var det GALET varm asså ;))

Gammal bild från igår :)


Nu ska jag kolla fejjan lite sen blire att fixa sig :))


Ridning´imorn :)

Hejsan, ridning imorn och jag vill ha Dusty eller Magic. Wille vill jag ha mest av allt men asså det funkar inte, kan inte rida b-ponnysar längre :( Dusty är d-ponny och Magic c-ponny. Vill mest ha Dusty för hon är världens bästa hä¨st ever, efter wille alltså ;)



Ska gå nu puss på er :**


Kameran dog..

Rubriken lyder.. Min kamera dog när jag var ute och knäppte kort så den sitter på laddning just nu och jag hoppas att den kommer vara klar innan solen går i moln för då DÖDAR jag kameran... Stackars min kamera som har mig till ägare :/


Fotograf: Lina Å Plats: Bruksvallarna Modeller: Alma, Amanda, Axel

Bara för att jag har tråkigt nu så får ni gamla godingar :*




2st gamlingar <33


Loreen!!



Ja igår så vann ju Loreen hela Eurovision Song Contest! Helt sjukt glad man blir, Sverige, nästan det minsta landet vann!! Hahahaa och Loreen var en värdig vinnare tycker jag :)


Jeans tyg!!

Hejsan :) Kommit hem från gd/gifen nu och har duschat och satt på mig kläder, dagens tema vart jeans :))
Det vart dagens outfite :) Snart ska jag åka upp och kolla på när min brorsa spelar fotboll.. Hilda ska dömma och det kommer bli fett kul att kolla på ;))
Vi ses senare bästa läsare :*

gd/gif outfit :)





Jaa, gd/gif tröjorna är oranga med vårat ''by namn'' på baksidan och vilken klass. Står alltså såhär ungefär:

*********

      5a


Vill inte skriva vart jag bor.. Iaf så ska jag snart ut och.. jag vet inte vad jag ska göra men ngt ska jag väl ha tid med. Jag åker ju kvart över 1 till gd/gifen så jag kanske hinner med ett till inlägg innan jag sticker, men nu till resultaten igår:

60m: Jag kom på fjärde plats av 9
600m: Lika som på 60m, 4 av 9
Kula: Jag stötte så jag kom på en andra plats, jag stötte 5meter och 49cm. Vinnaren stötte över 7m!
Längd: Det har vi idag och jag vet att det inte kommer gå bra för mig!

Där har ni resultaten :)) Fick himla ont i mitt knä igår också när vi sprang 600 :P Jag har ju knäskydd för att mitt knä gör ont när jag springer, det kallas alltså löpar knä.

Nu ska jag ut och vattna blommorna till mammis, BTW, grattis på morsdag mamma ♥


Nyss vaknat, durå?

Jaja, ni ser väl rubriken? Kom hem vid kanske halv 8 igår kväll från Kakan, vi åkte typ dit kvart i 4. Hon fyllde 30 så ett stort grattis i efterskott åt henne då :D Ligger och lyssnar på musik i sängen och är typ halft död.. Vakna nyss sså ja..


Foto: Wilma W, Modell: Amanda


Kan inte låta bli!!



Ska sova snart så ni får ha det så toppen :)


noll koll!!

Har inte haft ngn bra update idag på bloggn :( Men ni får klara er och eftersom att jag inte har varit så duktig idag på att uppdatera så får ni alla bilder och så imorn istället, orkar inte sitta och redigera nu och så :P Förlorat ganska mkt läsare och det förstår jag för min usla uppdate.. Aja ni får mer uppdatering imorn hörs :**


Svar på tal!

Varmkorven om Dagens ♥

DU ÄR INTE SÅ BRUN!!!!

Svar: Eeh.. Jag vet vem du är (såg e-posten). Och jag tycker inte det är så speciellt roligt, även fast du kanske tror det är skämt, men jag tar åt mig som om att det inte skulle vara ett skämt. Jag ljuger inte hur jag ser ut och jag redigerar ALDRIG färgen på min kropp, det har jag aldrig gjort och kommer aldrig att göra!


 


Dagens <3





Ser ni hur brun jag har blivit?? På första bilden speciellt :)


Så snygga!!



Snygga eller vad??? Funderar på att köpa ett par men ska prata med mammis och pappis först :)



Dagens Outfit :))






Vit outfit idag :) Imorn blire väl typ shorts elr nå, så himla varmt!! Just nu är det 17,2 grader här hemma och det är dessutom skugga??!! Man bah ''Eeh, vad lever vi i för värld??''
Sjuuukt varmt och jag älskar det ;) Gcik dessumtom ut och sola på studsmattan idag mitt på dan, snacka o, att jag blev lite brunare? Låg där i typ 1 1/2 timme, vet att det inte är så långt men endå -_-

Nu blir fejjan, vi hörs :)





Mark!!





Älskar honom!!! Han ee så fett cool!! ♥ Diggar han sjuuuuuuuuuukt mycket!!

KOMMENTERA OM NI OCKSÅ ÄLSKAR MARK!



I love the way you lie..



Har fixat allt för musikalen och så nu :) Kläderna och allt är perfaa :D
Ni får hare så gött för om typ en kvart ska jag åå mamma åka och hämta Elvira och Oliwia :))


Glass i stora Lass!!



Sitter och käkar Nogger!! ♥ Och taggar inför kvällen ;)) Ska kunna gå ner i spagat innan kvällen för vi (jag och Alexandra) ska göra det på dansen och Oliwia går ner i Split ;))


Spagat

Split med en galen Oliwia.... x)

Ska tagga nu och typ försöka gå ner i split igen så vi hörs antingen ngr minuter innan jag åker eller efter. Ska be mamma ta kort och kanske filma?? Vill ni se en film? Kommentera isåfall =)


Nicki Minaj - Marilyn Monroe!

Gudars vad bra den är :) Det är lika med

Pound The Alarm
och
Starships!!
Så härliga låtar och snäll som jag är så får ni 2 videos :))



Marilyn Monroe



Pound The Alarm

Orka inte fixa Starships.. Fast jag tycker Marilyn Monroe är bäst ♥
Jag vet att jag pratar sjukt mkt om Nicki Minaj nu men asså hon är min idol ;))
Ska börja rappa jag åå.... Hahahaa, nej skojja det skulle jag aldrig klara :S
Aja, vad ska ni göra idag då?? x)
Jag ska iaf på musikal sen tror jag det blir att springa en sväng,,
sjukt längesen jag sprang nu!! Okej jag springer varje dag i skolan men alltså med träningkläder och allt det där ;)
Kommer iaf inte kunna uppdatera så himla duktigt idag :*



Musikaaal

Heellu. Sitter nu i soffan... Har nyss gjort färdigt min sallad tills imorn och så, ni får se bilder på båda plaggen imorn (som jag ska ha på musikalen!!)
Tyvärr ingen bild i detta inlägg men what ever??


Sommarkänslor ♥

Hejsan Hoppsan!! Idag har dagen varit fett sooft ♥ I skolan idag hade vi slöjd och typ svenska, bara sånna här ämnen som man INTE behöver anstränga sig till.. Iaf.. På rasten idag typ körde jag och ngr till tjejer dunken men killarna (!!)
Ni kanske tycker det är heeelt normalt men asså inte i våran klass... Ni har inte träffat våran klass om man säger så :S
Imorn är det musikal med skolan :) Vi åker upp dit och tränar hela dan sen typ klockan 1 åker vi hem!!! Asså nu menar jag hem, hem. Alltså inte tillbaka till skolan .. Så vi slutar klockan 1 imorn och alla andra i klassen (som inte är med på musikalen) kommer få sluta halv 3.. Mohahahahahaa!!
Nu ska jag duscha elr ngt, sen blire att sticka ut på studsmattan och typ träna att gå ner i brygga (från när man står upp, vi ska ha med det på musikalen imorn..) Och jag kan inte!! Måste träna annars kommer Alex och Olivia kill me... Nää skojja bara!!!



Ungefär sådär kommer det se ut imorn om jag klarar det, är typ halvvägs nere... + att snart så ska jag verkligen kunna gå ner i spagat!! Ett måste innan sommarlovet, jag lägger ut en bild när jag klarar det ;))



Båda bilderna är från google :))
Tycker ni att jag har för lite bilder i inläggen?? Kommentera isåfall och om det inte kommer ngr kommentarer så får jag hoppas att ni tycker om inlägget då :) Inte sant??

Kramiiis


Snart skola..

Just nu sitter jag här i vardagsrummet.. Lyssnar just nu på Nicki Minaj - Pound The Alarm :)) Den ääger fetta <33




Nicki Minaj.. Asså jag tycker hon är så himla cool ;)) Hennes musik, det är ngt specielt med den.. Ska f*n bli som henne jah <33




En fråga till er :))



Vad tycker ni om min blogg??


Har haft fullt ..

..idag. Först skolan till halv 3 och den var väl sådär, sen gick jag till kompisklubben och vi hade tjejgrupp :) Engla som baka cheseecake idag och den var god. Sen så typ gick jag hem och ringde till Alma och då åkte vi upp till Färnbo och orienterade. Sen kom jag hem och spela lite fotboll med bror min ♥




Första bilden är redigerad och andra lite bara, vad tycker ni om att jag redigerar?? KOMMENTERA!!


Det gick as bra...

..på ridningen idag. Fick Linetta, inte bästa hästen men hon funkar. Vi skulle gallopera idag och det gick sådär, hon ville gärna rusa och jag var nära på att ramla av flera ggr! Men jag tycker det gick bra i traven, hon lyssnade på mina hjälper och så men i början var hon lite envis och ville gärna slinka in i mitten av ridhuset men det går jag inte med på ;)



Gammal bild p.g.a att jag sitter vid farsans dator...



Smileyy



Och ja det är mina riktiga ögon ;))



Nu ska jag byat om och hämta Alva sen blire att åka till ridningen. Som sagt ska ju vi hoppa 60cm idag :D Hoppas jag inte ramlar av, det gör ONT!!

 

Mår toppen :D







Min dag har varit toppen ;) Först så gick jag till skolan som vanligt och det var faktiskt bättre än vanligt :D Vi har liksom typ spelat brännboll och typ suttit vid datorn i 2timmar :) Nu när jag har kommit hem har brorsan varit så snäll och köpt en glass åt mig och jag typ ÅT upp den x) Sen har jag typ varit inne på fb i några minuter och nu blire ut och chilla i solen. Ikväll är det ridning och då ska bästa Alva ♥ åka med oss :) Vi ska hoppa 60cm idag i ridhuset och jag hoppas på Dusty ♥




Ny design :D

Hejsan!! Idag har vi haft fotbollsmatch och det vart vinst :D Härligt, härligt :) 2-1 till oss mot Torsåker och målskyttarna var Cornelia och Emma V ;))



Har äntligen fått ny design :D Tycker den var jätte fin och jag känner liksom, äntligen är man klar. Jag har hållit på i ett halvår på att fixa en ny design + header. och då hittar jag en sjukt snäll tjej som kan hjälpa mig ;))


Orsa Grönklitt 2012, Fotograf: Lina Åslund Modeller: Alma, Jag, Axel




Fotboll

Är bäst helt enkelt, det är sjukt roligt på träningarna och alla är så himla shysta!! Ni tjejer som är med i mitt fotbollslag, ni ska veta att ni är bäääst :** Och vi kommer vinna alla matcher framöver!!
Skriver allas namn här då:

Jag
Engla
Wilma V
Christine
Malin
Linn
Lisa
Alice
Emma W
Emma V
Emma R
Sara
Vilma L 
Danniela
Hilda
Charlotte
Johanna
Thea
Cornelia


Det var nog alla, om jag har glömt ngn KOMMENTERA!! :D Nu ska jag chilla så ni får hare så gött





!

Har fett trök just nu :P Har ingenting att göra :S Men imorn väntar en BÄST dag, ska först på fotbollsmatch i Torsåker (vi ska SPÖA dom ;))
Sen så när jag kommer hem blir det att duscha och sen ringa till ngn kompis, om det är ngn som vill vara så blire väl så dåråå ;) Men om alla bara ''nej, jag hatar dig!!'' så blir det inget xD Min header kommer alldeles strax upp :) Det är en tjej som håller på med den nu och så, det kommer bli awsome :** Ska nog iaf snart kötta i mig godis elr ngt :)




Dagens outfit :) Vad tycker ni om den?? Kommentera vad ni tycker :D



''I just smile a little smile that you have never seen before...''

Ingen videobloggning ikväll :( Men videoklippet raderades och jag dampade loss :S Nää men ni får se vad jag köpte och så senare ikväll eller imorn :)


Sitter och kollar på let's dance och chattar med engla på fb just nu jah :)) Och snart så blire väl godis eller nå :D Älskaaaa!! ♥
Jag ska snart också typ hoppa studsmatta (??) Vet faktiskt INTE vad jag ska göra, det är så himla tråkigt när jag inte vet det för då så för jag problem istället :S


NU!

Är jag hemma igen ;) Varit det sen ganska länge men har inte orkat uppdaterat :P Bilder på det jag köpte kommer upp i det här inlägget ;)
Jag har nyss ätit banan och Engla har nyss åkt hem ;)) Vi har kiwi hemma också, men orka??!! Hahaha, kul att veta? Njaa....  :) Vet inte riktigt vad jag ska videoblogga om men får väl hitta på något, ska passa på att visa det jag köpte då och typ dagens outfit, men orkar inte videblogga nu. det kommer upp sen :)






Stan..

..men Engla och Wilma som jag har sagt tidigare. Åker om ungefär 10min och blir kvar där ett tag tror jag, har 390kr med mig osm jag fått låna av mamma och pappa ♥ Ska nog inte köpa så mycket, fika och lite sånt ;)
När jag kommer hem kommer dagens outfit och allt det där x) Men nu ska jag gå dåråå ;))


:O

Vette sjutton vad som hände men statistiken bara ruuuuusa iväg uppåt nu :D Snart besöksrekord, bara 9 till besökare. Och jag har nyss haft besöksrekord typ... så är super glad just nu ;)



Nu ska jag göra mig iordning för Engla hämtar mig kvart över 9 ;)) Ni får hare s¨å bra under dagen (kommer inte kunna blogga) men ikväll kommer videobloggning :)


Imorn blire stan :D

Med bästa Engla och Wilma ♥ Vi kommer ha fett chill hela dagen!!

Förlust idag mot Hille :( Men jag tycker att vi tjejer kämpade jätte bra endå!! Vi spelade på konstgräs och det är lite ovanligt för oss eftersom vi tränar på ''riktigt'' gräs. Så bollen rullade mycket snabbare och den stutsade mycket, mycket högre!! Vi hade 3 stycken avbytare bara, 1 för back, 1 för Mitt och 1 för fram :S Vi kunde nog gjort bättre ifrån oss om vi hade haft fler avbytare... MEN jag tycker vi gjorde jätte bra ifrån oss endå ;) Sen på slutet av matchen började det typ hagla??!! Vi typ såg ingenting och jah.... lite mycket ursäkter eller? x) Nej då, men för 3:dje gången, NI VAR BÄST TJEJOR!!!

Ni får gammal bild nu :P



Plus att jag glömde att videoblogga förra lördagen så det blir ett videoinlägg imorn OCH ett till på lördag ;) Och för att jag har tråkigt att göra:



Jag tar en frågestund. Svarar på alla på Lördag, så kom igen och fråga!!! :D


Systemkameraaaaaa...

..vill jag haaaaaaa!! Men först och främst en ny mobil!! Min ''nuvarande'' har jag tappat bort och jag fick den för 3år sen :P Spelar ingen roll om det är en Iphone eller en HTC. jag blir lika glad för båda :)) Men vill ju helst ha en Iphone då men vet att jag aldrig kommer få en :S Aja vi får se dåråå, för jag är sjuukt sugen på att ta kort med system :* Dom är faan bääst att ta kort med och då kommer det va bildbomb varje inlägg ;) hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...
NOT!! Asså när man skriver t.ex. LOL, då läser man det ju som om den personen sitter såhär:



men egentligen ser det ut såhär:



kul att jag tog 2st bilder på apor :S Bilderna är iaf från google....

Aja, ska iaf gå nu :D


Some die young!!

Hejsan :)) Fett skönt ute idag :** Kanske inte blir match ikväll pg.a för lite folk :( Vi spelar ju 11-manna nu då (tycker det är mycket roligare!!) Så det är kanske därför vi inte har så mycket folk, i vanliga fall så brukar vi vara typ 18 på träningarna och jag förstår inte varför några inte är med och spelar match!! Okej jag förstår dom som är sjuka eller är bortresta elr ngt. Men aja, tycker iaf att det är tråkigt när vi inte få spela match :(( Matchen är ju i Hille, där min kusin bor med sin pappa ;) Så hon kommer och kollar, hon är här just nu så bjuder på en liten bild på oss två dåråå:



Maja och Aamanda (jag) :)

Har bestämt mig för att börja stava mitt namn såhär: Aamanda Sörling ;))
2st an i börjar ist för 1 ;)) Så skriv mitt namn med två an nuråå :D Nu ska jag och Maja steka i sooolen :**


hur jag ser ut idag ;))




Liite cp-skadad på båda bilderna?? ;) Nu ska jag va med Maja ♥ Bästa kusinen dåråå ;))


:.:

Asså.Asså.Asså.Asså.SHIIIIIT!!

Äääälska ♥ Hela våran klass är typ king påree :** Nu ska jag typ bara gå upp på rumme och chilla med en bok elr nåå, imorn väntar sugig dag :P


Chill på fb ♥

Har fett chill på fb nu jah ♥ Glömde bort att vi inte går i skolan imorn så jag tänkte typ ''faan också, skola imorn - IGEN!!'' Men nejdå, eftersom att det är några konstiga dagar (vet inte namnet) så har vi ledigt från skolan :* Och det är fett chill asså ♥


Idag har det inte varit lika bra väder som igår, har mest gått och frysit mest hela dan idag i skolan. Men en rast kunde jag vara utan skinnjackan utan att jag frös, och då passar man ju på liksom ;)) Kommer iaf INTE ha chill dag imorn för jag ska plantera träd?! Det är ju inte så jävla chill eller?! ♥ Hahahaha, nog om det nu...


Nu ska jag chilla framför teven ♥


Träningen!!

Hellu ;) Idag var det fotbolls träning och innan det skulle ju jag, wilma å filip va. Men neej då, filip hoppa på bussen och drog iväg så jag vart as sur men nu är allt bra tror jag :)
Jag och wilma gick hem själv då och typ dansade tango (wohooo, det äger vi på!!) Sen gjorde vi pannkisar (och för er som inte vet betyder det pannkakor..) Sen åkte vi iväg till träningen. Träningen idag var sådär tyckte jag, lite blandade känslor.... hahahahahaaa nej jag skojja bara, träningen idag var helt okej för mig :) Och sen (nu) har jag ätit mina pankakisar och dom vart GALET goda ;) Nu till en bild på en trött chey :P




Båda bilderna vart as mörka men ni får stå ut ;) Nu ska jag chilla!! Nää, skojja bah. Ska faktiskt duscha nu och så :))
Ni får hare så gött!! :D



P.S Snart kommer den nya headern och designen upp ;)

..

Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.
Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.
Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.
Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.IDIOT.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.
Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.
Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.
Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata.Hata


Bilder + min outfit!!

Hellu, varit ute och fotat nu och hittade massor med bra saker jag kunde fota på :) Enjoy!!
Såhär soligt är det ute nu hemma hos mig ;)




Igår gick det suuuper på ridningen, fick Magic :) Ville inte ha honom men han var bra endå ;) Vi hoppade i galopp ''typ'' och han lyssnade på all min hjälper!! Super duktig är han ♥ Imorn följer Wilma och Filip med mig hem från skolan och vi ska chilla sen sticka på fotbollsträning ;) Men nu ska jag chatta med Wilma och dom och bara CHILLA!! Är på chill humör idag :**


Skoooolan

Idag dåråå! Imorn så ska jag vara hemma och bara chilla :** Tade lugnt och så :)


gammal biiiiild


Ingen ny design :/

Kan verkligen INTE, har mejlat en tjej nu som kanske hjälper mig?? Snart blire att äta sen till ridningen med Alva♥ Hoppas på Wille eller Dusty. Men jag får aldrig Wille för han är typ för liten för mig </3 Hatar att han är för liten för mig :'( Aja och Dusty är typ för stor, hon är d-ponny och Wille är b-ponny. Inte lätt att välja för jag rider oftast c-ponnys som t.e.x Heder, Magic och dom :P Aja intressant att veta?? Njaa, kanske för dom som är hästintresserade men aja...



Wille

Dusty

Mina små pluttar ♥


Spagat!

Ni läste rubriken? Jag kan gå ''typ'' ner i spagat nu ;) Jätte nära och ni får se bilder sen hur det ser ut just nu. Kanske bara ca 20cm innan marken. Jag och Oliwia har tränat as mycket hemma hos henne och jag är typ DUBBELT så vigare nu än jag var när jag kom dit :** Jag och Oliwia har iaf haft as mysigt. Ringde nåra samtal och så ;) Jag funderar på att gå ut och ta BRA kort nu (är ensam hemma). Så ni får några goa bilder här och var + att jag är sjuuuuuuuuukt sugen på att ngn fixar design och header åt mig, helst gratis då :) Men jag får väl nöjja mig, asså måååste gå kurs elr ngt ;) Ska kolla ngr hemsidor nu får vi se om det kommer upp någon ny header + design.

Kramiiz Amandiis!

Sova hos Oliwia blir nästa !!

Sitter just nu i Oliwias fina rum och bloggar. Pratat massor med Filip och dom idag. Nu ska vi typ kolla fb och sn blire nog typ skratta..... vi skrattar hela tiden :) Men nu har jag inte tid och lust att blogga så vi hörs senare, imorrn asså.

Kramiiz Amandiis

Sova hos Olivia

Hejsan :) Min dag idag har varit bra, varit med Olivia hela tiden. Och nu ikväll ska jag sova där ;) Vi kommer ha fetta kul och jag tror jag kommer få låna datorn och blogga lie ikväll annars syns vi imorn! Kollar på hockey nu jao (hockeynörnden här bakom datorn!!) Danmark mot Tyskland och jag hejjar SÅKLART på Danmark, vad annars liksom?? Aja, blir grillat ikväll, mums! Sen blire åka till Olivia, statistiken är sådär nu tycker jag, men aja. Hahaha stör ni er på att jag skriver aja?? Kommentera isåfall, var inte rädd för att skriva namnet, jag söker inte upp er på eniro och typ spöar ner er för ni kommenetarar min blogg. Jag blir bara glad av att logga in och se att det är ngn som har kommenterat ;)




är ni bääääääst :*


röda ögon... typ






Gonatt

inte bloggn, ska INTE sova. Ska fan va vaken till 3 inatt, sjukt pigg och så ;) Ni får hare så jävla bra asså :*




WOHOO!

2-1 till sverige


Sverige - Ryssland

Sverige (tre konor) leder just nu med 1 - 0 ;) Det var Erik Karlsson som gjorde målet och matchen är i full rulle ;) Olivia och alex har åkt hem (men för länge sen) och jag ska bara säga att jag ÄLSKAR dom.
Dom är sjukt snälla! Förstår inte att människor kan vara så snäll!!



Sååååå gullig Olivia! <3

ska fortsätta kolla på matchen nu ;)


Fett kul!

Hellu ;) Har haft fett kul nu i telefon med älsklingen och i ''verkligheten'' med Olivia och Alex, vi har haft AS KUL! seriöst skrattat typ i 1 timme, men nu har dom åkt hem och jag är forever alone :(



jao jao. Ganska så glá mää min klädstil idag ;) *happy face* Nu ska jag kolla fb och sen blire att ätaaaa!!
Typ kyckling, potatisgratäng mää bea ;) helt ok faktiskt :D


Shiiit!!

BESÖKSREKORD IGÅR :D Hoppas verkligen att det håller i sig nu ;)
ska snart till skolan ;) ska verkligen bli skönt att träffa vänner och sånt nu :D Idag äre vääärsta chill dan för moii,
först har vi invigning av ngt :S och då kommer vi få popcorn m.m Sen är det rast och efter rasten har jag hemkunskap :D Sen är det typ svenska och efter det bild. Men nu måste jag dra bästa läsare ♥
Dagens outfit visar jag sen :)

 

Ny design!!

hehe, känns som att jag uppdaterar 24/7 nu men aja. Har iaf fixat en ny design som jag har tagit från designadinblogg.se!! Jätte snygg tycker jag :)



Bara en bild på min och olivias glass ;) nu blire fb - igen ;)


3 till!! :D

Hejsan!! Bara 3 till nu och ni har slagit rekord :D super glas just nu för imorn ska jag gå i skolan endå, känner att jag verkligen kommer klara det o.s.v :)
Nu ska jag kolla fb så vi hörs :)





Wohoo!

Snart besöksrekord på bloggn ;) Håll det hörni :) Nu kollar jag på Grey's Anatomy :D Det är bra så jag bjuder på en liten bild på dom ;)



Alla är inte med på bilden men ni får stå ut ;) Och om ngn kompis ser detta är jag social i chattn på fb fram till kvart över 6 ;)



Dra åt helvete!

Är glad just nu ;) Under tiden jag har varit sjuk har jag gått ner 2kg ;) Ska försöka hålla det nu verkligen :D
Min outfit idag är bara lite slapp ;)




jajja älskar den här tröjjan iaf ;)


Funderar..

Hejsan :D Mår lite bättre idag än igår ;) Ska inte gå i skolan imorn heller för jag är inte helt 100. Joo nu till saken, jag funderar på att byta design. Till en rikig header och så ;) Inte bara en sån här som jag har om man säger så :)




2st ääääckliga bilder på en sjuk chey :P
kollar just nu på typ ''par i kungar'' det SUGER! har inget annat att kolla på :S Aja ska snart duscha och fräscha till mig ;)


Sovit 3 timmar inatt :S

Jaa ni ser väl rubriken?? Är sjukt trött men kan inte somna, drömde typ 3 mardrömmar inatt och gick ner klockan 4 i morse för att jag inte kunde sova :( funderar på att köpa nya shorts ;)
Aja nu ska jag försöka sova ett tag iaf :)


Sjuk :((

Helloj, har varit sjuk idag och varit hemma från skolan, har inte orkat blogga p.g.a att jag har haft 39,5 graders feber. Nu har jag tagit ipren och nu orkar jag blogga som tur är :)





Ska sluta med dom där jävla dagarna, orkar inte komma ihåg liksom :P
Nu ska jag chatta med Engla på fb, hare gött ;))


Seg update!!

Asså idag har jag verkligen INTE orkat eller hunnit blogga. Ska berätta min dag här nere lite snabbt ;) :

Jag gick i skolan till halv 3
Utvecklingssamtal från halv 3 till kvart över 3
Åkte till Olivia och vi hade mys där
Åkte hem och åt pannkakor ;)
Sen bytte jag om till ridkläder och hämtade Alva
På ridningen fick jag Heder -_-
Vi åkte hem och nu sitter jag här.

GUD va mycket jag har hunnit med idag xD Aja, imorn ska jag iaf gå i skolan ofc, ha fett trök där sen glider jag hem och hämtar en sockerkaka som jag ska ha med till Tjejgruppen (det är typ en grupp för alla tjejer som går i feman, vi pratar om självkänsla o.s.v) på Kompisklubben. Sen åker jag hem och spriiiiiiinger!!! Vet inte hur långt men jag tror det blir ganska kort med högt tempo. Och gud så intressant att läsa om det? Right?



Fin bild?? NOT!


Go for it girl!

Tjenareee, idag är det spruta i skolan + utvecklingssamtal, asså hallå?? Vi är inte nå jävla robotar :S Aja guuud vad ni brydde er om mig ;)



Svarta jeans ;)



Nu ska jag fixa miiig, så ni får hare så gött :)





P.S Jag tar 2dagar i dag istället för 1!! Jag glömde ju en igår :S

Tråkigt!!

 kommer lite små egobilder ;)





Justeee, lite egobilder om man säger så :P






REKOOOOORD!!

Hellu :D Är super glá just nu (och det får ni veta sen mohahahahha)

Jag ska till skööna Moiiz idag åå gratta henne :** Hon kommer få 2st saker (som jag har skrivit tuuuusen ggr förr) Jag kan tyvärr inte säga vad det är -_- Vart as rädd igår när jag åå anna var ut och cykla, kommer det en jävla äckel gubbe och typ ler åt oss, han har inge tänder. Typ grått långt hår och han är jääääätte äcklig, never more cykla asså :P Han har hållt på att trakassera min syrra så mamma har polisanmält honom.

Och då kommer han med sin jävla cykel och med en systembolag plastkasse på styre. Är verkligen as rädd för honom :S + att han står och typ ''kollar'' in egenom fönstren på våran skola!! Asså är du störd eller är du störd??


Haha sry!! Jag kanske verkade lite fööööör omogen där uppe?? ↑

Jävla äckel stöda gubbe, och jag tror kanske att Jackie också har träffat honom....:P Såå äcklig, riktigt vidrig till åå med :S Aja nog om honom nu!!




Ist en bild på söta Olivia :**
Ska fortsätta med städningen i min garderob nu, ni får väl hare så bra till typ ikväll?? (ingen bloggning p.g.a att jah ska äta middag med släkten för mormor fyller 60år idag!!)

Grattis världens BÄSTA mormor!! :** <3333


Tycker ni?

Vad tycker ni? Ska jag fortsätta att videoblogga varje lördag? (om ni inte vet vart man kommenterar på den nya designen så gör man det på den här rade här uppe typ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑)
Skulle ni vilja det? Kommentera isf. Idag ska jag ju gratta Moa och hon kommer få preseeeeeenter, 2st av mig som jag ska slå in nu så ni får hare så gött ;))




Nu ska jag upp och stäääda :((


Morgondagen

  • Städa min garderob, före och efter bilder kommer ;)
  • Klockan 2, ta kort med fotbollslaget :D
  • Kolla på Filips match
  • Åka hem duscha byta om slå in Moas presenter och sticka dit och fira henne på 13års dagen!!




Sverige - Tjeckien

2-0 till Sverige ;) Kom igen Sverige, kom igen!! Hoppas dom vinner, även fast jag inte bryr mig så mkt om hockey men aja :P


VS


Vilken tror ni vinner? Själv tror jag Sverige ;))


Ngn??

Helloj, någon som vill att jag ska påbörja ett långt inlägg om mig? Min familj, vänner och så? KOmmentera isånna fall ;)






Saaaaaknar Filip så häääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket!! Han är på cup och jag får träffa honom imorn!!!
Älskar dig Filip Hedström ♥




Pizza <3

Nu ska vi äta Pizza <3 Bääääst!! Jag ´ska ta en chao chao, den är fetta god ;) Rekommenderar (stavning) verkligen den pizzan :) Sitter vid pappis dator så det får bli en gammal skit bild :P


Olivia och jag <3 ´
Nu skiner solen!! Äntligen, har längtat :* Jag vet inte om det regnar med hoppas inte. Nu ska jag duka så..


Videobloggning :)



Igga min fula röst :P


Bild på mig :)




Min outfite idag - Samma som igår ;))


Ska sätta upp håret och fixa till mig lite sen blire att dra till Anna <3 Ska senare ikväll försöka med ett videoinlägg ;)) Jag kom ihåg att moa och jag ofta gjorde det :)) Kolla gärna på dom HÄR
Nu ska jag fixa mig så ni får hare bra :D

 

Dag 2

Dag 2: Bild på människorna som betyder mest.









1. Olivia
2. Alva
3. Filip
4. Mysen
5. Moa
6. Syrran Olivia
7. Anna

Har inte bytt om än så dagens outfit kommer lite senare idag. Idag är det ju match, men jag kan inte följa med
:(( Jag kan inte spela för min hosta + att jag typ inte kan andas. Hostar liksom 24/7 :P Men ska kanske kolla om ngn shyst vill vara med mig endå? Ska iaf ta och ringa till Anna idag kanske ;)) aja ska äta frukost nu iaf så ni får hare så bra :))


Eftersom............................................................

Hellu :) Sitter i vardags rummet och har fett nice :P Skulle kanske sova hos Wilma idag ch så vart det inget för jag är så himla förkyld och hostig.



Skulle ni vilja att jag börja videoblogga??


Dagar :D

Heeej! Ska börja med ngt som heter Dagarna typ......

Dag 1: Visa din profilbild på fb
Dag 2: Bild på människorna som betyder mest för dig
Dag 3: Några jag aldrig kommer glömma
Dag 4: Vad jag har i min väska
Dag 5: Dagens outfit
Dag 6: Något jag längtar efter
Dag 7: Fem fakta om mig
Dag 8: Bild på en tid jag saknar
Dag 9: Gammal och ny bild på mig själv
Dag 10: Några bilder från min förra sommar
Dag 11: Den som betyder allt för mej
Dag 12: Det här betyder mycket för mig
Dag 13: En bild som betyder kärlek
Dag 14: En bild som får mig att le
Dag 15: Bild på dej och dina syskon
Dag 16: Mina drömmar
Dag 17: Någon som förändrat mitt liv
Dag 18: Mina intressen
Dag 19: Mina bästa vänner
Dag 20: Något som du skulle vilja göra innan 2012 är slut
Dag 21: Favorit klädesplagg
Dag 22: Din fritid
Dag 23: Mina rädslor
Dag 24: Barndom/Dagis kompis
Dag 25: Snyggaste killen

Dag 1 Kommer här :D



Nu ska jag äta godis :D Mumma <33



Så här ser jag ut idag ;)




Nu är jag med Wiiilma ♥
Vi ska snart åka till stan och shoppa :D Jag åt Moa för hon fyller 13 på söndag. Grattis världens bästa sis!! ♥
Och wilma vet jag inte vad ska köpa x) En gullig sak här neeeeeeere ↓ 


Den bästa killen i hela världen heter:............................................................................................................................................








































































































































































Filip ♥


Revenge!!

Helloj!! Nu sitter jag och kollar på Revenge ;)) Det är ganska bra om man säger så :P



La aldrig upp den här bilden ↓ för 2 dagar sen när jag och Olivia åt glass ;))


Min till höger och Olivias till vänster ;)) Dålig kvalité men jag tog kortet med datorn :P

Nu ska jag chatta med Filip och Wilma på fb liite ;)) Har det gött :*


Snart Bojepps :))




Klart Elvis <333

Elvira om :)):
shopping med dej???? <3<3<3

pözz<3!

Svar: Klart gullunge <333

pözz påre<3!


Hellu :)) Ska börja med min klädstil ;)) Den idag ser ut så här:



Är så j*vla fucking sur på en tjej i min klass nu -_-
Hon är så himla jobbig, hon kan inte låta mig vara. Skriver massor med omogna saker och lägger i min bänk.

- Kom igen! Skärp dig!





Bra låtar :)





Dom på sista är så sjukt duktiga!!! Bäst är den ♥
Nu ska jag göra mig iordning för skoldagen :P Asså jag är typ förkyld :S Vill inte vara det för jag ska träna ikväll ;)) Ska först gå på domarutbildning, vet inte vad det är bra för, jag tänker iaf inte bli domare. Men det kanske är för att man ska veta vad domarens saker på plan betyder?? :)) 


Tappat läsare :((

Hellu, har tappat 2st läsare :/ vet att det inte är mycket men det känns i hjärtat... Därför har jag bestämt mig för att lägga ner hela skiten :P¨




Hahaha, nej jag skojja bara ;))


:))

Nu sitter jag här i min ensamhet :(( Nej skojja bara sitter här i köket med Olivia och Pappa ♥



Haha ful?? ↑

Vad ska ni göra på lördag??

Bara en liten snabb fråga till er ;))


Dushen!!

Halloj, nu ska jag duschaaaaaa, fett skönt asså. Var jobbig men roligt idag på träningen ;))



Ego bildeeeer här kommer jag :P
Ajja nu ska jag duscha så vi höööres :))


seg uppdatering ://

Helloj, idag har jag bara chillat!! Så himla skönt ute idag så jag döööör. Asså 20 grader i skuggan (!!) skämtar du med mig??!! Hahahaha, jag och wilma har chillat vid datan lite åå typ stutsat lite :)) En bild från det då ;))



Hade fotbollskläderna på mig.
Ajja nu ska jag iaf duscha sen ta glass!! :* Imorn är det ngn jävla teater :P Och självklart så ska jag sjunga och dansa :P Hur jävla kul är det på en skala?? Får väl nöja mig med det, annars är det för mkt att lära in ;)) Ska dansa med Olivia och Alexandra och ska sjunga med Elvira, Anna, Malin och Johanna på första låten, andra låten så ska jag, Olivia, Alexandra och Elvira sjunga där :** Kommer bli kul att få typ uppträda för en massa folk :D



Hörni jag vet att designen SUGER, Moa kunde inte fixa åt mig :(( Men ska fråga en annan om hon kanske vill hjälpa mig =) Nu ska jag skrika på brorsan (han är så jääävla dryg) för han tar all glass :P


Skola :(

Hejsan :) Ida ör det skola :((( Jag kommer avlida, vill inte gå i skolan idag. Men huvudsaken är att vi har slöjd och jag håller på med världens coolaste shorts (lät jag för ego där??). Aja det ska iaf vara nitar och sånt, helst ville jag ha i olika färger men jag får väl spreya (elr ngt) på det då :)) Nu ska jag göra mig iordning så ni får nöja er med en gammal bld ;))



.


Bildbomb ;)

Olivia har kul...
Nej men tjena :))

Om ni undrar vad jag gör så ramlar jag över när jag stog på händer :S
''jippie''
skutt
hjulning på en arm ;))
ajj?


Det var alla för idag :))




Lite roligt?

Har du ridit…
[ ]A-ponny
[x]B-ponny
[x]C-ponny
[x]D-ponny
[x]Liten storhäst
[X]Storhäst
[x]Islandshäst

Har du töltat?: Ja
Har du ridit pass?: Ja
Vilken är din favorithäst?: Wille
Vilken färg är det på dina ridbyxor?: Mörkgråa
Rider du alltid i säkerhetsväst?: Bara på ridskolan men hemma rider jag utan :)
Har du egen häst?: nej:(
Har du haft egen häst?: Nej
Har du en häst på foder?: Nej
Har du haft en häst på foder?: Nej
Har du en medryttarhäst/sköthäst?: Nej
Har du haft en medryttarhäst/sköthäst?:Nej
Rider du i ridstövlar, shortchaps eller ridskor?: Ridstövlar rider jag i :D 

Hoppning
Höjder
Vad är det högsta som du hoppat?: 60 cm
Vad är det högsta som du tävlat?: -
Högsta oxern?: -
Högsta räcket? -
Vilken är den största hästen du hoppat?: Dusty
Och den minsta?: Hägra

Du har hoppat...
[x] Räcke
[x] Oxer
[] Vattenmatta
[] Mur/Murmatta
[ ] Bank
[] Trippelbarr
[] Hemmagjorda hinder
[] Stock
[] Solfjäder
[] Studs
[] Kombination med ett galoppsprång
[] Kombination med två galoppsprång

Tävling
Har du tävlat hoppning?: Nej :(
Har du ridit blåbärshoppning/ridskolehoppning/?: nej
Har du vunnit en hopptävling?: nej
Har du kommit tvåa?: nej
Har du kommit trea?: nej
Har du blivit utesluten?: nopp
Har du blivit felfri?: -
Har du någon rosett hemma?: ja
Har du tävlat hoppning i lag?: nej
Hur gammal var du när du tävlade hoppning första gången?: -
Vilken häst satt du på senast?: Magic tror jag
Tävlar du hoppning i kavaj?: nej

Annat
Vilken häst hoppar du helst?: Dusty
Vilken häst avskyr du att hoppa?: Jim
Vad är dina mål i hoppningen?: Kunna hoppa 60 med Jim

Dressyr
Nivåer
Vad är det svåraste programet du ridit?: -
Vad är det svåraste du tävlat?: -
Vilken är den största hästen du ridit dressyr på?: Hopi
Och den minsta?: Wille

Övningar
Du har ridit...
[x] Skritt
[x] Trav
[x] Galopp
[] Skänkelvikning/sidvertsrörelse
[] Öppna
[] Sluta
[ ] Piaff
[ ] Passage
[ ] Galoppiruett
[x] Samlad galopp
[x] Ökad galopp

Tävling
Har du tävlat dressyr?: nej
Har du ridit lingondressyr/ridskoledressyr?: nej
Har du vunnit en dressyrtävling?: neej
Har du kommit tvåa?: neeeej
Har du kommit trea?: neeej
Har du blivit utesluten?:neeeeeeeeej
Har du någon rosett hemma?: nej inte i dressyr
Har du tävlat dressyr i lag?: nej
Hur gammal var du när du tävlade dressyr första gången?: ..
Tävlar du dressyr i kavaj?: ..

Annat
Vilken häst rider du helst?: Wille eller Dusty
Vilken häst avskyr du att rida dressyr på?: Linetta
Vad är dina mål i dressyren?: Skänkelviktning med WIlle

aa det var väl allt då??




Frågestundens svar :D

Anonym om Frågestund ;)

Vem är Filip?

Svar: Det är min pojkvän :)



Klara om Frågestund ;)

Fråga: Är du arg på mig? (kanske lite löjlig fråga men jag undrar för att, ja...

Svar: Det är något jag inte vill ta upp här ´på bloggen men vi kanske kan ta det på fb?


Anonym om Frågestund ;)

Vem älskar du mest?

Svar: Jag kan inte ta bara 1 som jag älskar mest utan det är min familj, vänner, släkt och Filip ♥


Det var alla svar och frågor :) Vinnaren som gissade först vem det här ↓ är vart Engla!!


Olivia Erlandsson gissade också rätt och eftersom att et bara var 2st som gissade så skriver jag ett varsit inlägg om dom 2 underbaaaara personerna :) Om ni undrar vem personen är så det är Filip :)
Nu ska jag vänta på Olivia för hon kommer snart och så då ska vi hitta på något ;)

Skriver lite senare ikväll 2 inlägg om Olivia och Engla :) Ni ska också få bilderna när jag står på händer då också, på båda ser man att jag ska ramla över :P


RSS 2.0